• Ben je startende ondernemer?   Ik kan jouw helpen te bepalen wat jou en jouw product of dienst onderscheidend maakt en hoe je dit consequent toepast in al je PR uitingen, zodat er een helder beeld van jou en jouw dienst ontstaat.

 

  • Ben je eigenaar van een bedrijf en wil je van koers veranderen? Ik help jou graag bij het opnieuw definiëren van de missie en visie, en bij het bepalen van jouw onderscheidend vermogen, zodat je de nieuwe koers consequent kunt doortrekken in al jouw PR uitingen.

 

  • Moet je als leidinggevende een pitch geven, of een speech houden maar weet je niet goed hoe? Ik help jou graag bij het schrijven en presenteren van een verhaal dat past bij jouw kwaliteiten en die van het bedrijf.

 

  • Hebben jouw medewerkers een positieve boost nodig? Of heeft het team niet goed zicht op elkaars kwaliteiten?  Dan verzorg ik graag een training waarbij de nadruk ligt op elkaars kwaliteiten en hoe je deze kunt inzetten om beter en productiever samen te werken.

 

Wanneer je interesse hebt in een van bovenstaande opties, of denk je dat ik  misschien wat anders voor je kan doen? Mail, bel of app vrijblijvend: 06-46586565

 

Persoonlijke presentatie
Aandacht vast houden
overdracht informatie