“Haai!”
- is een enthousiaste, informele begroeting. Daarnaast is een haai een sterke, elegante en doelgerichte kraakbeenvis. De haai staat symbool voor strijd en overleven.
Haai! coaching en training hanteert een enthousiaste en informele manier van werken zodat je jezelf kunt zijn en je aangemoedigd voelt. Daarnaast gaat Haai! graag met jou strijdvaardig jouw doelen tegemoet! Doelgericht, sterk, strijdlustig, maar altijd met plezier binnen een omgeving waarin je je prettig voelt.

“Haai! leeft zich zo goed mogelijk in jou en je situatie in, waardoor we snel tot de kern kunnen komen en het gestelde doel kunnen bereiken.”

Tineke Wietsma
Om met meer zelfvertrouwen bij een sollicitatiegesprek te zitten heb ik Nynke benaderd voor coaching. Door haar betrokkenheid en positieve insteek voelde ik me gauw op mijn gemak. Nynke observeert en luistert goed. Ze geeft tips over je houding (hoe zit je erbij, hoe kom je over) en hoe je duidelijk en met een positieve draai een gesprek voert (wat zeg je wel, wat kun je beter niet zeggen of zeg het anders). Dit heeft me enorm geholpen om met meer zelfvertrouwen het gesprek te voeren. En ook al blijft een sollicitatiegesprek spannend, ik heb nu wel de handvaten om me er goed op voor te bereiden.
Suzy Schilstra
Nynke heeft me met veel enthousiasme, gedrevenheid en een positieve houding geholpen.Ze heeft gekeken naar mij als persoon en zich daarop aangepast. Dankzij Nynke heb ik grote chaotische teksten kunnen structureren en mezelf en mijn wensen neer kunnen zetten in een CV en sollicitatiebrief. Bedankt voor je liefdevolle, doch feedback-rijke hulp.
Connie Sleutel
Omdat ik al geruime tijd aan het solliciteren was en iedere keer direct bij de brief/mail al een afwijzing kreeg heb ik contact gezocht met Nynke Dijk. Ik wilde eens met iemand sparren over het uiterlijk en de inhoud van mijn cv. Mijn vermoeden was dat daar iets aan gedaan moest worden, maar ik had zelf niet een idee wat. Al nadat Nynke de eerste keer mijn cv had doorgenomen, kwam zij met goede aanbevelingen hoe ik het anders kon doen. Na wat over en weer contact via de email had ik binnen korte tijd al meer 'bekijks' op de vacaturesites dan voorheen. Binnen 3 weken na het eerste contact had ik een positief gesprek met een uitzendbureau en een uitzendbaan. Een parttime functie op een afdeling waar ik al lang naar zocht. Over het contact met Nynke kan ik alleen maar zeggen: zeer positief; echt een aanrader. Nogmaals heel veel dank voor al je support en adviezen!