Haai!
Haai coaching biedt kortdurende, resultaatgerichte coaching en training die gericht is op zelfontplooiing en presentatie. Door de intensiteit van de coaching en de praktische en doelgerichte insteek wordt er snel resultaat behaald. Haai werkt vraaggericht zodat er geen tijd wordt verspild. Haai's kernwaarden zijn : passie, bezieling, humor, creativiteit en ambitie.
Wil je een baan vinden, een dijk van een speech afleveren of weten waar jouw kwaliteiten liggen?  Mail, app of bel Haai!

Tineke Wietsma
Om met meer zelfvertrouwen bij een sollicitatiegesprek te zitten heb ik Nynke benaderd voor coaching. Door haar betrokkenheid en positieve insteek voelde ik me gauw op mijn gemak. Nynke observeert en luistert goed. Ze geeft tips over je houding (hoe zit je erbij, hoe kom je over) en hoe je duidelijk en met een positieve draai een gesprek voert (wat zeg je wel, wat kun je beter niet zeggen of zeg het anders). Dit heeft me enorm geholpen om met meer zelfvertrouwen het gesprek te voeren. En ook al blijft een sollicitatiegesprek spannend, ik heb nu wel de handvaten om me er goed op voor te bereiden.
Suzy Schilstra
Nynke heeft me met veel enthousiasme, gedrevenheid en een positieve houding geholpen.Ze heeft gekeken naar mij als persoon en zich daarop aangepast. Dankzij Nynke heb ik grote chaotische teksten kunnen structureren en mezelf en mijn wensen neer kunnen zetten in een CV en sollicitatiebrief. Bedankt voor je liefdevolle, doch feedback-rijke hulp.