Item 1

Haai! Leuk dat je hier bent!

Mijn naam is Nynke Dijk. Na veel ervaring te hebben opgedaan binnen de re-integratiewereld met uiteenlopende doelgroepen, heb ik Haai Coaching opgericht.

Geen mens is hetzelfde. Gelukkig maar! Maar hoe zien anderen nou wie jij bent en waar jouw kwaliteiten liggen? Wat onderscheidt jou van anderen? Wat is jouw "wow-factor?"

Dat is een vraag die ik graag met jou samen beantwoord. 

Mijn aanpak is praktisch, doelgericht, en mijn tempo ligt hoog. Omdat ik me goed kan inleven in jou, zie ik ook wat jij nodig hebt en hoe we jouw doelen het beste kunnen bereiken, of dat nu een baan is of een presentatie voor een groep.

Ik ben doelgericht, humorvol, empathisch en wijk af van de gebaande paden als dat wenselijk is.

Wil jij goed en origineel voor de dag komen? En met een helder verhaal? Neem dan contact op met Haai!

 

 

Tineke Wietsma
Om met meer zelfvertrouwen bij een sollicitatiegesprek te zitten heb ik Nynke benaderd voor coaching. Door haar betrokkenheid en positieve insteek voelde ik me gauw op mijn gemak. Nynke observeert en luistert goed. Ze geeft tips over je houding (hoe zit je erbij, hoe kom je over) en hoe je duidelijk en met een positieve draai een gesprek voert (wat zeg je wel, wat kun je beter niet zeggen of zeg het anders). Dit heeft me enorm geholpen om met meer zelfvertrouwen het gesprek te voeren. En ook al blijft een sollicitatiegesprek spannend, ik heb nu wel de handvaten om me er goed op voor te bereiden.
Suzy Schilstra
Nynke heeft me met veel enthousiasme, gedrevenheid en een positieve houding geholpen.Ze heeft gekeken naar mij als persoon en zich daarop aangepast. Dankzij Nynke heb ik grote chaotische teksten kunnen structureren en mezelf en mijn wensen neer kunnen zetten in een CV en sollicitatiebrief. Bedankt voor je liefdevolle, doch feedback-rijke hulp.
Alfreda de Boer-Corporaal
Dankzij Nynke heb ik een cv kunnen maken waar ik veel complimenten over krijg. Mijn eerste opzet was erg beknopt en te bescheiden, ook was hij summier en flets. Nynke heeft mij in stappen gecoacht naar een goede CV. Nynke had oog voor details en gaf suggesties voor verbetering. En met al die handvatten heb ik nu een CV om trots op te zijn.

Actueel

sollicitatie mag je op gesprek ? Meer info
Ontwikkeling Wie ben jij eigenlijk ? Meer info