Item 1

Haai! is opgericht door Nynke Dijk. Nynke is langdurig werkzaam geweest binnen de re-integratiewereld en heeft met veel verschillende doelgroepen en mensen gewerkt.
Vanuit deze ervaring is een visie ontstaan, namelijk dat persoonsgericht werken, het zogenaamde maatwerk, het beste werkt. Eerst kijken naar wie je bent en waar je kwaliteiten liggen. Deze uitvergroten, en daarna er bij aansluiten.
Hoe je deze kwaliteiten presenteert, dat is doorslaggevend voor je succes. Het is bewezen dat de meeste banen al worden toegewezen in de eerste minuut van je binnenkomst of gesprek. De eerste indruk is dus erg bepalend!
Haai! werkt doelgericht en resultaatgericht. Jouw vraag (doel) wordt in het eerste gesprek meteen vastgesteld zodat daar zo snel en zo praktisch mogelijk naar toe wordt gewerkt.
We doen dit gezamenlijk, in een zo informeel mogelijke sfeer, met humor, maar het doel verliezen we niet uit het oog!

Tineke Wietsma
Om met meer zelfvertrouwen bij een sollicitatiegesprek te zitten heb ik Nynke benaderd voor coaching. Door haar betrokkenheid en positieve insteek voelde ik me gauw op mijn gemak. Nynke observeert en luistert goed. Ze geeft tips over je houding (hoe zit je erbij, hoe kom je over) en hoe je duidelijk en met een positieve draai een gesprek voert (wat zeg je wel, wat kun je beter niet zeggen of zeg het anders). Dit heeft me enorm geholpen om met meer zelfvertrouwen het gesprek te voeren. En ook al blijft een sollicitatiegesprek spannend, ik heb nu wel de handvaten om me er goed op voor te bereiden.
Suzy Schilstra
Nynke heeft me met veel enthousiasme, gedrevenheid en een positieve houding geholpen.Ze heeft gekeken naar mij als persoon en zich daarop aangepast. Dankzij Nynke heb ik grote chaotische teksten kunnen structureren en mezelf en mijn wensen neer kunnen zetten in een CV en sollicitatiebrief. Bedankt voor je liefdevolle, doch feedback-rijke hulp.
Alfreda de Boer-Corporaal
Dankzij Nynke heb ik een cv kunnen maken waar ik veel complimenten over krijg. Mijn eerste opzet was erg beknopt en te bescheiden, ook was hij summier en flets. Nynke heeft mij in stappen gecoacht naar een goede CV. Nynke had oog voor details en gaf suggesties voor verbetering. En met al die handvatten heb ik nu een CV om trots op te zijn.

Actueel

sollicitatie mag je op gesprek ? Meer info
Ontwikkeling Wie ben jij eigenlijk ? Meer info