Actueel

Sollicitatie Mag je op gesprek ? Lees bericht
Ontwikkeling Wie ben jij eigenlijk ? Lees bericht

Haai coacht zoals jij dat wenst. Het kan bij jou thuis, in een cafeetje, langs de zeedijk of voor de spiegel in een winkel. We zijn flexibel en vindingrijk! Wel is het belangrijk om de doelstelling van tevoren helder te hebben. Zo bereiken we sneller en gerichter resultaten. Voor elke sessie spreken we af waar we naar toe gaan werken. Jij als client bent daarin leidend. 
Soms kan 1 sessie al voldoende zijn om je doel te bereiken. 

Haai is gespecialiseerd in het aanboren en uitvergroten van je kwaliteiten. Wij coachen bij je presentatie op je cv, in een sollicitatiebrief, op de social media, maar ook bij fysiek verbaal en non-verbaal neerzetten van jezelf. Denk hierbij bijvoorbeeld  aan je houding, kleding en, expressie. Soms kan een kleine aanpassing al voor een grote verandering zorgen met bijbehorend effect. Heb je wel eens nagedacht over je handdruk? Hoe zouden anderen deze ervaren? 

Weet jij eigenlijk wie je bent en hoe je overkomt op anderen? Haai houd je graag een spiegel voor, soms letterlijk en doet dit op persoonlijke, humorvolle en gedreven wijze. 

Wil je graag iets veranderen maar weetje niet zeker of Haai wat voor je kan doen? Neem dan contact met ons op via email, Facebook, Linkedin of telefonisch op:

Persoonlijke presentatie
betere CV
gemotiveerd gesprek