Suzy Schilstra

Nynke heeft me met veel enthousiasme, gedrevenheid en een positieve houding geholpen.Ze heeft gekeken naar mij als persoon en zich daarop aangepast. Dankzij Nynke heb ik grote chaotische teksten kunnen structureren en mezelf en mijn wensen neer kunnen zetten in een CV en sollicitatiebrief. Bedankt voor je liefdevolle, doch feedback-rijke hulp.

Tineke Wietsma

Om met meer zelfvertrouwen bij een sollicitatiegesprek te zitten heb ik Nynke benaderd voor coaching. Door haar betrokkenheid en positieve insteek voelde ik me gauw op mijn gemak. Nynke observeert en luistert goed. Ze geeft tips over je houding (hoe zit je erbij, hoe kom je over) en hoe je duidelijk en met een positieve draai een gesprek voert (wat zeg je wel, wat kun je beter niet zeggen of zeg het anders). Dit heeft me enorm geholpen om met meer zelfvertrouwen het gesprek te voeren. En ook al blijft een sollicitatiegesprek spannend, ik heb nu wel de handvaten om me er goed op voor te bereiden.

Alfreda de Boer-Corporaal

Dankzij Nynke heb ik een cv kunnen maken waar ik veel complimenten over krijg. Mijn eerste opzet was erg beknopt en te bescheiden, ook was hij summier en flets. Nynke heeft mij in stappen gecoacht naar een goede CV. Nynke had oog voor details en gaf suggesties voor verbetering. En met al die handvatten heb ik nu een CV om trots op te zijn.

Connie Sleutel

Omdat ik al geruime tijd aan het solliciteren was en iedere keer direct bij de brief/mail al een afwijzing kreeg heb ik contact gezocht met Nynke Dijk. Ik wilde eens met iemand sparren over het uiterlijk en de inhoud van mijn cv. Mijn vermoeden was dat daar iets aan gedaan moest worden, maar ik had zelf niet een idee wat. Al nadat Nynke de eerste keer mijn cv had doorgenomen, kwam zij met goede aanbevelingen hoe ik het anders kon doen. Na wat over en weer contact via de email had ik binnen korte tijd al meer ‘bekijks’ op de vacaturesites dan voorheen. Binnen 3 weken na het eerste contact had ik een positief gesprek met een uitzendbureau en een uitzendbaan. Een parttime functie op een afdeling waar ik al lang naar zocht. Over het contact met Nynke kan ik alleen maar zeggen: zeer positief; echt een aanrader. Nogmaals heel veel dank voor al je support en adviezen!