Suzy Schilstra

Nynke heeft me met veel enthousiasme, gedrevenheid en een positieve houding geholpen. Ze heeft gekeken naar mij als persoon en zich daarop aangepast. Dankzij Nynke heb ik grote chaotische teksten kunnen structureren en mezelf en mijn wensen neer kunnen zetten in een CV en sollicitatiebrief. 

Tineke Wietsma

Omdat ik altijd tegen sollicitatiegesprekken opzag heb ik Nynke benaderd voor coaching. Door haar betrokkenheid en positieve insteek voelde ik me gauw op mijn gemak. Ik heb na de tips van Nynke meer zelfvertrouwen gekregen op het gebied van gespreksvoering. En ook al blijft een sollicitatiegesprek spannend, ik heb nu wel de handvaten om me er goed op voor te bereiden.

Alfreda de Boer-Corporaal

Dankzij Nynke heb ik een cv kunnen maken waar ik veel complimenten over krijg. Mijn eerste opzet was erg beknopt en te bescheiden, ook was hij summier en flets. Nynke heeft mij in stappen gecoacht naar een goede CV. Nynke had oog voor details en gaf suggesties voor verbetering. En met al die handvatten heb ik nu een CV om trots op te zijn.

Connie Sleutel

Omdat ik iedere keer direct bij de brief/mail al een afwijzing kreeg op mijn sollicitaties heb ik contact gezocht met Nynke Dijk van Haai Coaching. Meteen na de eerste aanbevelingen over mijn CV had  had ik al meer ‘bekijks’ op de vacaturesites  Binnen 3 weken na het eerste contact had ik de parttime functie waar ik al lang naar zocht!