Wie is Haai

Mijn naam is Nynke Dijk. Als coach personal branding houd ik mij bezig met authenticiteit. Hoe zorg je er voor dat jouw binnenkant en buitenkant in overeenstemming zijn? Door authentiek te zijn kun jij jezelf namelijk onderscheiden van anderen, een betrouwbaar beeld neerzetten en gunfactor creëren. Maar hoe maak je het onderscheidende aan jou nu zichtbaar of duidelijk?

 Het mooie van personal branding is dat het gaat om het zichtbaar maken en uitvergroten van je kwaliteiten. Je bent dus op een positieve manier bezig met jezelf en jouw doelen. Dat levert ook energie en zelfvertrouwen op! Je hoeft jezelf dus eigenlijk helemaal niet te verkopen. Het gaat juist om het laten zien van dat wat jij al in huis hebt! Jezelf zijn dus!

Naast mijn werk als coach ben ik werkzaam als trouwambtenaar, tekstschrijver en ben ik moeder van een tweeling. Ik weet hoe het is om verschillende rollen met elkaar te moeten combineren en om te moeten “vechten” voor je doelen.

Mijn ”brand” is de Haai, ik ben doelgericht, resultaatgericht, krachtig en speels. De Haai in mijn logo draagt een opvallende ketting en make up. Ook ik als Haai moet mezelf tenslotte onderscheiden. Duik je met mij mee de diepte in?

 Ik help jou graag om jouw doelen te bereiken!

 Mijn werkwijze is positief, pragmatisch, niet veroordelend, humorvol en vraaggericht. Ik pas me aan op dat wat zich voordoet tijdens de coaching, maar verlies het doel nooit uit oog.