Haai voor gemeenten

Haai! biedt coaching vanuit zowel de participatiewet als vanuit de WMO.

Individuele trajecten:

Haai biedt kortdurende coaching, praktisch en doelgericht, om mensen toe te leiden naar de arbeidsmarkt en doet dat met de focus op presentatie van de kwaliteiten.

Doelgroepen: iedereen die op zoek is naar werk, maar inzicht wil in zichzelf, zijn talenten en kwaliteiten, en wil weten hoe hij of zij zichzelf het beste kan presenteren. 

Daarnaast: vergroten van eigenwaarde, zelfvertrouwen en het versterken van de identiteit.

Huisbezoek is mogelijk.

Groepstraining:

Haai! biedt een praktisch, kort, resultaatgericht, positief en betaalbaar programma voor werkzoekenden die de laatste stap naar de arbeidsmarkt aan het zetten zijn. De bedoeling is dat de jobhunter meteen met de deelnemers aan de slag kan na het afronden van de training.

 In overleg stellen we een trainingsprogramma samen van een aantal dagdelen waarin o.a. de volgende onderdelen aan bod kunnen komen:

-Wat zijn jouw kwaliteiten? Hoe benadruk je die richting een werkgever?
– CV screening
-Hoe presenteer je je in een gesprek?
-Hoe laat je jezelf zien op de social media?
-Hoe kleed je je voor een gesprek? Met kledingadvies van een professioneel stylist.
-Hoe maak je een pitch? En hoe breng je deze?
-“personal branding”

De deelnemer heeft aan het eind van de training een gescreend CV, een goede profielfoto voor op de social media, een individueel kledingadvies van een professioneel stylist en een pitch klaar om zichzelf goed neer te kunnen zetten.

De locatie van de training is in overleg.
Haai werkt voor deze training samen met enthousiaste professionals uit de regio.

WMO:

Soms weet je door omstandigheden niet meer goed waar je talenten en kwaliteiten liggen. Je zelfvertrouwen is niet meer zoals het moet zijn. Vaak word je dan ook minder duidelijk in gesprekken en naar je omgeving toe waardoor anderen ook niet meer weten wie jij bent. Dat is zonde!

Haai helpt jou, op speelse en positieve wijze, inzicht te krijgen in jezelf en in je kwaliteiten.

Hierdoor wordt je zelfvertrouwen vergroot en weet je beter hoe je jezelf kunt presenteren. Vaak werkt dit door in je assertiviteit. Wanneer je zelf duidelijker wordt, moet je omgeving mee veranderen. Dat levert soms, naast positieve zaken, ook lastige situaties op. Haai begeleidt ook in dat proces mee.

Wanneer je heel prikkelgevoelig bent, kunnen je kwaliteiten ondergesneeuwd raken. Je hebt je door je gevoeligheid misschien wel erg aangepast aan je omgeving, om maar rust te ervaren. De kans bestaat dat je daardoor jezelf bent kwijtgeraakt. Haai helpt jou om jezelf weer te vinden en om stappen naar voren te zetten, zodat je weer wat wie je bent, wat je wilt en hoe de weg naar voren er uit ziet!

Specialisme: HSP, ADHD, Hoogbegaafdheid, prikkelgevoeligheid.